streda 28. augusta 2013

A opäť nás je o jedného viac:)

Hihi, tento oznam sme naposledy použili, keď sa nám narodil Kubko:)

Tentokrát je náš prírastok štvornohý.
Ako som písala v poslednom príspevku, uprostred leta sme prišli o našu vyše 9 ročnú čuvačku Belu. A keďže prázdniny naďalej trvali, za Belou sa nám stále cnelo a po aktívne výdatnej polovici prázdnin už už hrozilo, že sa u nás začne častejšie spomínať veta: ja sa nudím, spojili sme všetky faktory a jedného augustového dňa sme si priviezli toto 5 týždňové klbko.
Belu vystriedal Belko. 
Kríženec labradora a kokeršpaniela.
A pomaly plynúce prázdninové dni zas začali mať náboj:)
Je pravdou, že prvú, takmer komplet pleplakanú noc za svojou psou mamou som s ním trávila ja..., ale cez deň je takmer výhradne Jakubkov a Rebekin. 

A tu je náš fešák práve teraz, po dvoch týždňoch pôsobenia a udomácňovania sa u nás. 
Aj vám sa zdá, že rastie neuveriteľne rýchlo?

Prázdniny spolu s letom sa nám pomaly uberajú k svojmu záveru a my odrátavame dni do začiatku školského roka.
Jakubka čaká posledný rok v škôlke, Rebi posledný rok na prvom stupni ZŠ. O rok sa už v škole stretnú. Pozerám na nich a zdá sa mi ako by cez to leto obaja nielen narástli, ale aj akoby dozreli. 
Obaja úžasne pokročili v samostatnom plávaní, Rebi aj bez pomocných rukávov, prešli s nami zas pár zaujímavých miest na tom našom krásnom Slovensku, pobudli pár dní u oboch babičiek a dedov, stratili štvornohého kamaráta a nového získali, poobdivovali letnú večernú oblohu s množstvom hviezd a pozorovali mesiac, prebrali tisíc tém a aspoň toľko nových načali, ... no, verím, že mali krásne leto... :) 

7 komentárov:

  1. Hmmm, mali ste ozaj fajn leto ;) nabité na prasknutie ...
    Belko je na zožratie ... myslím, že nejaké to "kontaktné" zvieratko by malo byť povinné v každej rodine s deťmi :))
    Pekný zvyšok prázdnin ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Gabi! Marně přemýšlím, kdo je větší fešák! Nádherní všichni :) ! Mějte príma dny a zdravím!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gabi mali ste krásne leto, z fotiek žiari ako ste si užívali :) ... Belko je nádherný, vyzerá, že bude taký malý lapaj :)
    Tak vám prajem úspešný vstup do školského a škôlkarskeho roka :)
    Kuki

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Váš nový přírůstek je naprosto úžasný. Udělali jste dobře, že jste si hned pořídili nového pejska. Když jsme přišla o psa, nedokázala jsme tento krok udělat a teď už je to moc složité. A přitom mi pes moc chybí. Krásný zbytek léta!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Gabko!jsem moc ráda,že jste udělali šťastným druhého pejska,má veliké štěstí do tak hodné rodinky se dostane málokterý!!!!Moc krásný závěr prázdnin!Tak šťastné vykročení do školy!!!Daja

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gábinko, tvoje fotky mluví za vše! Děti a pes k sobě prostě patří! Štěňátko je kouzelné, a tvoje děti taky - Rebeka je kráska s nádhernými vlasy a Kubík má kouzelně šibalské oči.
    Mějte se všichni moc hezky, pa Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Gabi, mali ste skutočne zážitkami nabité prázdniny. Belko na deke vyzerá ako ľadové medvieďa. Nech sa mu u vás páči a prežije spokojný radostný život. L

    OdpovedaťOdstrániť